Kaasplank/ snijplank Familieportret

Vorige Artikel 17 van 43 Volgende

Dit artikel (€ 39,95) is momenteel helaas niet leverbaar. Lees hier waarom..

Wil je echt origineel voor de dag komen met een persoonlijk cadeautje? Kies dan voor een lief familieportret voor op je snijplank of kaasplank

Het ontwerp wordt speciaal voor je gemaakt aan de hand van een foto! Het is een “simpele” tekening waarbij er bepaalde basiselementen worden nagemaakt, zoals lengte, haar, bril of geen bril etc. 
Heeft degene voor wie je het cadeautje maakt een poes, hond of paard? Ook huisdieren kunnen worden getekend, maar niet ras-specifiek.

De tekening wordt gemaakt door Anke van Raamtekening.nl: wij zijn erg trots op deze samenwerking!

Hoe kun je dit geweldige plankje in je bezit krijgen? Heel eenvoudig!

  1. Bestel dit artikel/ plankje

  2. Stuur je foto o.v.v. het ordernummer (dat krijg je bij bestelling) naar info@babbelijntje.nl (niet alle gezinsleden hoeven op 1 foto te staan, meerdere foto’s mag ook. .)
    Vergeet niet de namen te vermelden welke erbij mogen komen staan. 

  3. Ik stuur de foto door naar Anke van Raamtekening.nl en binnen 3 werkdagen krijg ik hem van haar terug

  4. De foto wordt naar jou doorgestuurd ter goedkeuring. Als er fouten in de tekening mochten staan (bijvoorbeeld verkeerde naam bij de persoon, bril of geen bril) dan worden deze kostenloos verbeterd. Andere wijzigingen die je zou willen kunnen we helaas niet kostenloos doen; je krijgt dan een prijsopgave wat een aanpassing zou kosten. 

  5. Ik graveer het plankje voor je en stuur het mooi ingepakt naar je toe

  6. Jij verrast degene voor wie het plankje is bestemd, of verras jezelf! ;-)

 

Het plankje is gemaakt van beukenhout en ongeveer 20 x 39,5 cm groot (inclusief het handvat) en 1 cm dik.
Tegen een kleine meerprijs kunnen wij het plankje alvast voor u inoliën. Het plankje kan dan meteen in gebruik worden genomen.

Ook is het mogelijk dat wij een een gaatje in deze persoonlijke houten serveerplank boren. Een mooi, stevig touwtje wordt dan daar aan vast gemaakt zodat het plankje ook op te hangen is. 

Deze gepersonaliseerde (lasergegraveerde) kaasplank wordt binnen 3 tot 6 werkdagen verzonden.
De prijs is inclusief gravure, exclusief verzending. 

Heb je dit plankje met spoed nodig? Dat is in overleg met Anke en mij gerust mogelijk: neem hiervoor contact met ons op via bijvoorbeeld een whatsapp berichtje naar: 06 833 59 666 of een mailtje naar info@babbelijntje.nl. 

Let op: het plankje wordt speciaal voor jou gemaakt, het ontwerp is dus anders als het ontwerp in de foto's bij dit artikel. Voor meer dan 5 mensen komt er een meerprijs bij voor de tekening (het kost uiteraard ook meer tijd om te tekenen)..

Let op: Dit is een simpele tekening, er worden alleen basis elementen zoals lengte haar, bril enz nagemaakt. Wijzigingen zijn niet inbegrepen bij de prijs, tenzij het inhoudelijke elementen zijn die niet juist zijn.

 

  Snel bij u thuis bezorgd
       door PostNL

  Veilig betalen via iDeal
       of Vooraf overmaken

  Niet goed?
       Geld terug!

  Gratis feestelijk verpakt
       Leuk om weg te geven

© 2010 - 2023 Babbelijntje - Voor ieder cadeaumoment | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel