Huisnaambordje met familie tekening

Artikel 1 van 2 Volgende

Dit artikel is momenteel helaas niet leverbaar. Lees hier waarom..

Op zoek naar een origineel huisnummerbordje? Je hoeft niet verder te zoeken!
In samenwerking met Raamtekening.nl maken wij namelijk deze super leuke huisnummerbordjes met jullie familietekening erop gegraveerd!

De tekening wordt speciaal voor jullie gemaakt aan de hand van foto's die jullie ons toesturen. Anke maakt dan een "versimpelde" tekening waarbij er bepaalde basiskenmerken worden nagemaakt. Zoals de lengte, een baard, bril etc.
Ook honden, katten e.d. kunnen worden getekend. Je kunt kiezen dat ze "simpel" worden getekend, of tegen een meerprijs ras-specifiek.

Wil jij dit huisnummerbordje snel aan de muur hebben? Dat begrijpen we natuurlijk ;-)
Zo krijg je dit bordje in je bezit:

1. Bestel hier dit huisnummerbordje

2. Stuur je foto of foto's (niet iedereen hoeft op 1 foto te staan!) naar info@babbelijntje.nl. Bij voorkeur via Wetransfer.
Graag duidelijk vermelden welke naam bij welke persoon hoort op de foto.  En als de personen er niet helemaal op staan, is een lijstje met (bij benadering) de lengtes prettig: dan weet Anke hoe groot ze de personen mag tekenen.

3. Ik stuur de foto's naar Anke en krijg ze meestal binnen 1 tot 3 werkdagen van haar terug

4. De tekening wordt naar jou gemaild ter goedkeuring. Als er fouten in de tekening zouden staan, zoals een verkeerde naam bij een persoon, wel of geen bril etc, dan worden deze kostenloos verbeterd. Andere (grotere) wijzigingen kunnen we helaas niet kostenloos doen.. zodra we weten wat je aangepast zou willen hebben, vraag ik hiervoor een prijs aan bij Anke. Maar dit komt echt heel zelden maar voor: Anke weet de personen vaak heel goed te "vangen" in een tekening!

5. Het huisnummerbordje wordt gegraveerd door Babbelijntje.nl en naar je toegestuurd. Uiteraard met afstandshouders, schroeven en afdekdopjes.


De kenmerken van het bordje:

* Het huisnaambordje is aan de voorzijde wit, aan de achterzijde zwart. De gravering (de tekening dus) is zwart. De tekening wordt gelasergraveerd op een acryl plaatje.
* Het bordje is 15 x 20 cm óf 20 x 30 en kan liggend of rechtopstaand worden gegraveerd. Er is een mooie facetrand aangebracht aan het bordje wat het een chique uitstraling geeft.
* De dikte van het bordje is 3 mm
* Het huisnaambordje wordt geleverd met afstandshouders van 1 cm, 4 schroeven en RVS afdekdopjes: je kunt het dus meteen ophangen!


Let op: het huisnaambordje wordt speciaal voor jullie gemaakt. Het ontwerp is dus anders als het ontwerp op de foto. 
Voor meerdere personen komen er extra ontwerpkosten bij.

 

  Snel bij u thuis bezorgd
       door PostNL

  Veilig betalen via iDeal
       of Vooraf overmaken

  Niet goed?
       Geld terug!

  Gratis feestelijk verpakt
       Leuk om weg te geven

© 2010 - 2021 Babbelijntje - Voor ieder cadeaumoment | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel