De zomer leesdip overwinnen met onze beloningskaartjes!

Vorige Artikel 2 van 3 Volgende

Mijn twee oudste dochters zijn heel erg verschillend, niet alleen in uiterlijk, maar ook in karakter en dingen die ze leuk of niet leuk vinden ????.

De oudste verslindt boeken, ze leest heel graag en zit vanaf groep 5 al in de AVI plus groep qua leesniveau. De middelste is het tegenovergestelde: ze leest totaal niet graag en moppert als er gelezen moet worden. En als de timer gaat (voor het 10 minuten lezen per keer) halverwege het boek? Jammer dan! Het boek wordt dichtgeslagen, morgen weer verder…

Maar nu de zomervakantie er weer aan komt was ik alweer aan het bedenken hoe ik haar dit jaar blijf motiveren om te blijven lezen in de zomervakantie. Ze is het afgelopen schooljaar van AVI E3 naar AVI E4 gegaan (ze zit nu in groep 4, na de zomer in groep 5) en dus wil ik deze super goede stap niet verloren laten gaan in de vakantie door een leesdip..

Vorig jaar liet ik haar “sparen” voor leuke (kleine) cadeautjes, activiteiten én leuke dingen (zoals een uur langer opblijven dan je zussen). En dit jaar dacht ik: dat gaan we weer doen, maar nu met die ervaringen en activiteiten gedrukt op leuke kaartjes! Ik legde mijn idee voor aan Anke van Familieportretjes en Raamtekening.nl en zij was meteen enthousiast!

Binnen 2 dagen lagen de ontwerpen klaar en kon alles naar de drukker. En nu, zaterdag 27 juni, zijn ze al binnen! En dit jaar gaan we dus de zomerleesdip overwinnen door regelmatig te lezen, mét als beloning: een kaartje kiezen uit onze beloningskaartjes!

Ik laat haar 5 x 10 minuten lezen en dan mag ze óf een kaartje kiezen uit de stapel óf er blind 1 trekken.

Ik ben zo benieuwd waar ze voor gaat kiezen!

  Snel bij u thuis bezorgd
       door PostNL

  Veilig betalen via iDeal
       of Vooraf overmaken

  Niet goed?
       Geld terug!

  Gratis feestelijk verpakt
       Leuk om weg te geven

© 2010 - 2023 Babbelijntje - Voor ieder cadeaumoment | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel